НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС

Николай Николов - 0888 886 882

София, ул. Нишава №1

Понеделник - Петък / 09:00 - 18:00

UP
Image Alt

Дизайн на “Вендинг Шоп”

  |  Новини   |  Дизайн на “Вендинг Шоп”

EDO Design Studio спечелиха конкурса на Dibla и Vending Group за дизайн на “вендинг шоп”, който приключи през месец май. Заданието се оказа истинско предизвикателство и въпреки многото въпроси, които получихме във връзка с изискванията, получените проекти бяха под очакваните от нас. Проектът на EDO Design Studio без съмнение се открои ярко не само на фона на участниците, а и сам по себе си с модерната си визия, дизайн и интересни идеи. Производителят беше впечатлен от идеите в проекта на EDO и наградата без никакво колебание беше присъдена на дизайнерското студио. Представяме ви победителите в конкурса dibla – EDO Design Studio.

dibla.com: Честито за наградата! Оказа се, че условията и заданието са затруднили доста от участниците. Кое ви провокира да участвате в подобен конкурс?

Участието на конкурси е един от основните приоритети на нашето студио. Конкурсът, организиран от dibla.com и “Вендинг груп” ООД , предизвика особен интерес, поради специфичното задание и условия. Желанието ни беше да създадем мултифункционален и иновативен продукт, който да “окраси” сивата градска среда и да бъде полезен за много хора.

dibla.com: Представете ни EDO design studio?

EDO design studio е малка и гъвкава компания, с големи амбиции и не малък опит зад гърба си. Занимаваме се с интериорен и продуктов дизайн и архитектура. През последните няколко години имахме възможността да проектираме редица различни обекти, от багажно отделение на каравана до няколко етажна жилищна сграда.

dibla.com: Ако трябва с една дума да опишете студиото коя ще е тя?

Ние сме хора, които винаги намират решение на всеки проблем, възникнал в процеса на проектиране. Коя дума съответства на това описание?

dibla.com: Кое е най-голямото предизвикателство в работата ви?

Проектирането на интериора на малки пространства, с което смятаме, че се справяме много добре.

dibla.com: Проекта, с който се гордеете най-много е …?

За момента е проект на жилище за четиричленно семейство в гр. София. Щастливи сме, че с клиентите ни гласуваха 100 % доверие по отношение на всеки един детайл по време на целия процес

dibla.com: Как бихте оценили плюсовете и минусите на това да се занимаваш с дизайн в България?

Няма минуси… Практитата непрекъснато ни показва, че много българи, осъзнават нуждата от добър дизайн, имат модерен полед върху нещата и достатъчно смелост да инвестират и реализират предложения им проект.